Get your tickets

info

SAVE YOUR TICKET

TICKETs voor 2021

Om je ticket(s) te behouden voor 2021 hoef je niks te doen. Alle tickets, dus ook je locker(s), pendelbusticket(s) en parkeerkaart(en) zijn automatisch geldig voor volgend jaar als je geen gebruik maakt van de refund optie.

REFUND

Wil je een refund aanvragen maar heb je geen mail ontvangen met instructies? Maak dan gebruik van het contactformulier op deze website om ons een bericht te sturen.
#saveyourticket #saveyourfestival

Praktische info

Openingstijden

By the Creek vindt plaats op zaterdag 4 juli 2020 van 12:00 tot 23:00.

Locatie

Recreatiegebied Middelwaard, Vianen, Utrecht. Bekijk op Google Maps.

Minimumleeftijd

By the Creek is voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd. Een kopie geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

Vervoer

Pendelbus
Er rijden de hele dag pendelbussen tussen Utrecht Centraal en het festivalterrein. Vanaf 11:00 vertrekken de eerste bussen al. Vanaf 19:00 rijden ze alleen nog van het festivalterrein terug naar CS, tot de last (wo)man standing veilig terug is gebracht!

Koop van te voren je retourtje a €9,- in onze ticketshop.

Busreizen
Vanuit veel plaatsen in Nederland stap je zo in de bus, rechtstreeks naar By the Creek en weer terug. Kijk voor het aanbod op: www.partybussen.nl.

Auto
Kom je met de auto? Op 5 minuten loopafstand van het festivalterrein hebben we meer dan genoeg parkeergelegenheid.

Koop je parkeerkaart van te voren voor €20,- in onze ticketshop.

tickets

Tickets kopen

Tickets zijn te koop via deze link. Koop geen tickets via onofficiële kanalen. Echtheid van deze tickets kan niet worden gegarandeerd waardoor de toegang tot het festival kan worden geweigerd.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden en privacy policy

Lees hier de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van By the Creek.