Clean the Creek

Geplaatst op
May 10, 2023

Houd jij ook zo van ons prachtige stukje natuur onder de brug en aan het strand? Dan hebben we jou nodig!

Het eerste weekend van juli keren we terug naar ons paradijs. Ons paradijs, gelegen in het recreatieterrein Middelwaard in Vianen, Utrecht. Van beuken onder de brug tot hiphop op het strand. Liggen in het gras en met je blote voeten dansen in het zand. Dat is By the Creek.


Elk jaar weer weten we het prachtige natuurgebied onder de A2 in Vianen om te toveren tot ons eigen plekje waar alles mag en alles kan. En dat willen we graag zo houden! 


Daarom verdient recreatieterrein Middelwaard wat extra liefde. Onder de A2 en op de omringende grasvelden komen vele soorten vogels, bloemen en natuur voor. Als gasten van dit vruchtbare terrein willen wij ons zo goed mogelijk inzetten om ons paradijs te onderhouden, dan kunnen we dit jaar weer genieten van onze verfrissende Creek en ons schone strand. 


Let’s Clean the Creek op maandag 12 juni om 11:00 uur!

Gezamenlijk met de gehele achterban van Titanium festival, wat ook op recreatieterrein Middelwaard plaatsvindt, en jullie ruimen we mogelijk achtergebleven afval op en stomen we ons paradijs klaar voor een frisse start van de zomer. Dus meld je samen met al je vrienden voor 1 juni aan en help ons team een handje op maandag 12 juni om 11:00 uur!

Meld je hier aan