Vervoer naar By the Creek

Geplaatst op
June 5, 2023

Het eerste weekend van juli keren we terug naar ons paradijs. Ons paradijs, gelegen in het recreatieterrein Middelwaard in Vianen, Utrecht. Van beuken onder de brug tot hiphop op het strand. Elk jaar weer weten we het prachtige natuurgebied onder de A2 in Vianen om te toveren tot ons eigen plekje waar alles mag en alles kan.

Bereikbaarheid

Ons prachtige stukje natuur onder de A2 is zeer goed bereikbaar met de fiets, scooter, taxi of het openbaar vervoer. We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen tot onze beschikking, om die reden raden we iedereen aan met ander vervoer dan de auto te komen. Om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden we pendelbussen aan vanaf en naar Utrecht Centraal.

Partybussen

Vanaf de verschillende opstaplocaties bij jou in de buurt rijdt Partybussen.nl je naar ons paradijselijk stukje natuur in Middelwaard, Vianen. Je wordt voor de deur afgezet en aan het eind net zo makkelijk weer opgehaald. Plus het feestje wordt nog even voortgezet in de bus.

Regel jouw busreis samen met al je vrienden via: www.partybussen.nl/festivals/by-the-creek

Pendelbussen

Er gaat een pendelbus vlakbij Utrecht Centraal bij Jaarbeurs P1. Volg de By the Creek signing aan de Jaarbeurszijde richting de opstapplaats. Hier zie je een kaart voor hoe je moet lopen. De eerste pendelbus vertrekt om 11:45 uur. De bussen rijden de hele dag op en neer, zodra de bus vol zit. In Vianen is het ongeveer een kwartiertje lopen naar de entree. Vanaf de uitgang is het ongeveer 8 minuten lopen naar de pendelbus. De pendelbus opstapplek in Vianen bevindt zich op deze locatie.

Wees goed voorbereid en haal hier vast je retourticket voor de pendelbus. Er zullen geen enkeltjes voor de terugweg te koop zijn op de dag zelf.

Fiets

Kom vooral lekker op de fiets. Goed voor je gezondheid en het milieu! Er zijn fietsenstallingen aanwezig vlak voor de entree/uitgang van het evenement. Bekijk de locatie op maps. De fietsenstallingen worden na het evenement weer weggehaald en (brom)fietsen worden weggehaald. Zorg dus wel dat je jouw (brom)fiets dus mee terugneemt!

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde halte is bushalte 'Lekbrug Oost’ of bushalte 'Lekbrug West'. Controleer je reis van tevoren op 9292ov.nl. Hier vind je alle actuele reisinformatie en tijden. Vanaf halte Lekbrug, Vianen is het ongeveer een kwartier lopen naar Recreatiegebied Middelwaard.

Kiss & Ride / Touringcars

Heb jij iemand zo lief gevonden om je af te zetten of hebben jullie een touringcar geregeld? Laat je dan hier afzetten.

Taxi

Voor taxi's hebben we een speciaal plekje gereserveerd. Check de locatie op maps.

Parkeren

We benadrukken nogmaals dat we iedereen adviseren om met ander vervoer naar By the Creek te komen. Kan je echt niet anders dan bovenstaande opties? Houd er rekening mee dat er een zeer beperkt aanbod aan parkeerplekken beschikbaar is op ons parkeerterrein. Vanaf het parkeer terrein is het ongeveer 20 minuten lopen naar de entree. Hier zie je een kaart voor hoe je moet lopen. Parkeren elders in de omgeving is niet mogelijk, alle omliggende straten zijn afgezet. Wees goed voorbereid en zorg dat je je parkeerticket hier vast haalt.