Get your tickets

FAQ

SAVE YOUR
TICKET

TICKETs voor 2021

Om je ticket(s) te behouden voor 2021 hoef je niks te doen. Alle tickets, dus ook je locker(s), pendelbusticket(s) en parkeerkaart(en) zijn automatisch geldig voor volgend jaar als je geen gebruik maakt van de refund optie.

REFUND

Wil je een refund aanvragen maar heb je geen mail ontvangen met instructies? Maak dan gebruik van het contactformulier op deze website om ons een bericht te sturen.
#saveyourticket #saveyourfestival

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als het niet door kan gaan vanwege COVID?

Als het festival weer niet door kan gaan vanwege COVID, dan krijgt iedereen de kans om een refund aan te vragen of om de ticket(s) te behouden voor 2022. Voor een eventuele refund garanderen wat dat het volledige aankoopbedrag binnen 4 weken is teruggestort.

Wat zijn jullie maatregelen omtrent COVID?

Er is nog veel onduidelijk met betrekking tot maatregelen op festivals. We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en zullen iedereen updaten zodra er meer bekend is.

Hoeveel gaan de tickets kosten?

Donderdag 6 mei start de reguliere verkoop. De ticketprijzen worden dan bekend gemaakt.

Ik ben m'n ticket kwijt. Wat moet ik doen?

Volg de stappen op eventix.nl/search en je hebt ze zo weer terug.

Wanneer kan ik m'n ticket op Ticketswap verkopen?

Vanaf het moment dat de kaartverkoop begint - donderdag 6 mei om 12.00 uur - kan je je ticket weer aanbieden op Ticketswap.

Op m'n bewaarde ticket van 2020 staat de verkeerde datum. Waarom is dit?

Je ticket wordt woensdag 6 mei om 12.00 uur omgezet naar een (zaterdag)ticket voor 2021. Tenzij je de upgrade hebt gekocht, of een mail heb gestuurd voor een zondagticket.