Get your tickets

FAQ

SAVE YOUR
TICKET

TICKETs voor 2021

Om je ticket(s) te behouden voor 2021 hoef je niks te doen. Alle tickets, dus ook je locker(s), pendelbusticket(s) en parkeerkaart(en) zijn automatisch geldig voor volgend jaar als je geen gebruik maakt van de refund optie.

REFUND

Wil je een refund aanvragen maar heb je geen mail ontvangen met instructies? Maak dan gebruik van het contactformulier op deze website om ons een bericht te sturen.
#saveyourticket #saveyourfestival

SAVE YOUR
TICKET

TICKETs voor 2021

Om je ticket(s) te behouden voor 2021 hoef je niks te doen. Alle tickets, dus ook je locker(s), pendelbusticket(s) en parkeerkaart(en) zijn automatisch geldig voor volgend jaar als je geen gebruik maakt van de refund optie.

REFUND

Wil je een refund aanvragen maar heb je geen mail ontvangen met instructies? Maak dan gebruik van het contactformulier op deze website om ons een bericht te sturen.
#saveyourticket #saveyourfestival

SAVE YOUR
TICKET

TICKETs voor 2021

Om je ticket(s) te behouden voor 2021 hoef je niks te doen. Alle tickets, dus ook je locker(s), pendelbusticket(s) en parkeerkaart(en) zijn automatisch geldig voor volgend jaar als je geen gebruik maakt van de refund optie.

REFUND

Wil je een refund aanvragen maar heb je geen mail ontvangen met instructies? Maak dan gebruik van het contactformulier op deze website om ons een bericht te sturen.
#saveyourticket #saveyourfestival

Veel gestelde vragen

Nederlands
english
+
HOE VRAAG IK EEN REFUND AAN?

Het aanvragen van een refund was mogelijk tot 16 september 2021. Kan je er niet bij zijn? We adviseren je om je ticket via Ticketswap te verkopen.

+
IK HEB GEEN REFUND AANGEVRAAGD, MAAR WEL EEN REFUND ONTVANGEN.

Jij hebt een upsell naar een weekend ticket gedaan of bent gewisseld van dag. Tot onze grote spijt is het voor ons technisch niet mogelijk deze tickets door te zetten naar 2022. Hier hebben we je destijds een e-mail over gestuurd. We waren dus genoodzaakt om je automatisch een volledige refund te geven. Uiteraard willen we dat jij als trouwe bezoeker er op 2 en 3 juli gewoon bij bent! Omdat jij je huidige ticket niet kan bewaren, zorgen wij dat je volgend jaar als allereerste een nieuw ticket kan aanschaffen voor de reguliere verkoop start. Hierover zullen we je tegen die tijd mailen.

+
IK HEB EEN REFUND AANGEVRAAGD, WANNEER ONTVANG IK HET BEDRAG OP MIJN REKENING?

Alle refunds zijn verwerkt. Op 6 oktober zijn de bedragen overgemaakt, dit staat binnen +/- een week op je rekening. Het bedrag wordt door Eventix/Pay.nl overgemaakt naar de rekening waarmee je het ticket hebt gekocht. Check dus je bankrekening, creditcard en/of PayPal-account. Als je verschillende orders hebt geplaatst of een upsell hebt gedaan, worden de bedragen los teruggestort.

+
IK HEB NIKS MET MIJN TICKET GEDAAN, BLIJFT MIJN TICKET GELDIG VOOR BY THE CREEK WEEKENDER 2022?

Als je niks met je ticket gedaan hebt, dan blijft je ticket geldig voor By the Creek Weekender 2022 2 + 3 juli. Je ticket is geldig voor dezelfde dag waarvoor je het ticket hebt aangeschaft, dus zaterdag, zondag of het hele weekend. Heb je nog een ticket van 2020, dan is deze automatisch geldig voor zaterdag 2 juli.

*Let op: dit geldt helaas niet als je een upsell hebt gedaan of bent gewisseld van dag. Wegens technische redenen ontvang je een automatische refund.

+
IK BEN M'N TICKET KWIJT. WAT MOET IK DOEN?

Volg de stappen op eventix.nl/search en je hebt ze zo weer terug.

+
HOW DO I REFUND MY TICKET?

Requesting a refund was possible until 16 September 2021. If you are not able to make it to the festival. We advise you to sell your ticket on Ticketswap.

+
I NEVER REQUESTED A REFUND.

You have an upsell ticket or changed your ticket to a Sunday ticket. Unfortunately, due to technical reasons, it’s not possible to keep these tickets for By the Creek 2022. Your order will be cancelled and you received a full refund. We really want you at By the Creek Weekender 2022. We will make sure you are able to buy a ticket before the regular sale starts. Keep an eye on your email.

+
WHEN IS BY THE CREEK WEEKENDER 2022 PLANNED?

By the Creek Weekender 2022 is planned on the 2nd and 3th of July.

+
I KEPT MY TICKET FOR BY THE CREEK WEEKENDER 2022. FOR WHICH DAY IS MY TICKET VALID?

Your ticket stays valid for the same day(s) you bought it for. If you still have a ticket from 2020, it’s automatically valid for Saturday 2 July.

+
I LOST MY TICKET, WHAT SHOULD I DO?

To find your ticket(s), follow the steps: eventix.nl/search

Entree
protocol
corona check

Nederlands
english
+
Moet ik me laten testen om toegang te krijgen tot het festival?

Ja, het is vanuit de overheid verplicht om je te laten testen bij een Testen voor Toegang testlocatie voordat je een festival bezoekt. Alleen met een negatieve testuitslag of volledig vaccinnatiepaspoort krijg je toegang.

+
Kan ik me op de festival locatie laten testen?

Nee. We hebben geen test locatie op het festivalterrein.

+
Kan ik ook een negatieve uitslag van de GGD / andere organisatie laten zien?

Nee. Alleen testresultaten van Testen voor Toegang geven toegang tot het festival. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om jouw afspraak in te plannen.

+
Ik heb geen smartphone, hoe kan ik dan mijn uitslag via de QR-code laten zien aan de entree?

Je kan ontvangt de uitslag per e-mail. De QR-code kan je dan ook uitgeprint meenemen naar het festival om te scannen.

+
Moet mijn ticket gepersonaliseerd zijn?

Nee.

+
Ik kom uit het buitenland, kan ik me dan ook laten testen?

Ja, ook dan kan je gewoon een test inplannen via www.testenvoortoegang.nl

+
Wat als er reisrestricties gelden vanuit mijn land van herkomst. Heb ik dan recht op een refund?

Als er op dat moment dingen veranderen in het reisadvies waardoor je niet meer in staat bent om te komen, stuur ons dan een e-mail met alle informatie. In dat geval gaan we op zoek naar een passende oplossing en kijken we of een refund mogelijk is.

+
Wat als ik positief test voorafgaand aan het festival?

Indien je positief getest bent voor het festival, stuur ons een mail met een kopie van je test resultaat. Je kan er dan voor kiezen om een refund aan te vragen of je ticket te verkopen op Ticketswap.

+
Wat als een vriend(in) positief test maar ik niet, kan ik dan ook een refund krijgen?

Nee. Als jij negatief getest bent hebt kan je geen refund aanvragen. Wil je niet meer komen zonder je vriend(in)? Dan kan je het beste je ticket verkopen via Ticketswap.

+
Ik moet in quarantaine omdat ik in aanraking ben gekomen met iemand die positief is getest op COVID-19. Wat nu?

We kunnen je geen refund aanbieden. In dat geval kan je het beste je ticket verkopen via Ticketswap.

+
Kan ik mijn ticket doorverkopen op Ticketswap als ik positief test?

Ja, dat kan.

+
Hoe werkt het testen voor toegang?

We vragen alle bezoekers om maximaal 40 uur van tevoren een test af te laten nemen om aan te tonen dat hij/ zij geen COVID-19 heeft. Hiervoor kan je zelf een afspraak maken via www.testenvoortoegang.nl. Je ontvangt de uitslag per mail. Vervolgens kan je de uitslag verwerken in een QR-code in de Corona Check app die gescand wordt bij de entree van het festival.

+
Ik wil geen toegangstest doen. Wat nu?

Wij volgen de richtlijnen van de overheid om het festival zo veilig mogelijk plaats te laten vinden. Indien je besluit geen toegangstest te doen, dan word je niet toegelaten tot het festival. We bieden hiervoor geen refund aan van de betaling van jouw ticket. Je kan je ticket verkopen op Ticketswap.

+
Moet ik een mondkapje dragen?

Tot het moment van het betreden van het terrein volgen we de richtlijnen van de overheid. Dat betekent op dit moment dat we onze bezoekers vragen om in de pendelbus en tot aan de entree waar je uitslag wordt gescand een mondkapje te dragen. Op het moment dat jouw negatieve uitslag wordt gescand mag je mondkapje af.

+
Moet ik 1.5 meter afstand houden?

Totdat jouw negatieve test resultaat is gescand aan de entree, vragen we je om afstand te houden van andere bezoekers. Eenmaal binnen is het niet nodig om afstand te houden.

+
Wat gebeurt er met mijn test gegevens?

Jouw gegevens worden op geen enkele manier opgeslagen door ons als organisatie. Je blijft zelf in beheer van jouw uitslag.

+
Wie is er aansprakelijk bij een besmetting tijdens het festival?

Bezoek aan het festival is voor bezoekers op eigen risico.

+
Wanneer kan ik een afspraak maken om me te laten testen?

Test afspraken kunnen vanaf twee weken voor aanvang van het festival worden ingepland

+
Hoe lang van tevoren moet ik me laten testen?

Je uitslag is maximaal 40 uur geldig vanaf het tijdstip dat je getest wordt. Houdt er dus rekening mee hoe laat je het festival gaat bezoeken. Hieronder vind je een overzicht tot welk tijdstip je het festival kan betreden afhankelijk van de dag en het tijdstip dat je bent getest.

+
Wat als ik te laat kom en de 40 uur is verstreken waardoor mijn uitslag niet meer geldig is?

Wanneer je te laat komt, vervalt de geldigheid van je test en zal de toegang worden geweigerd. Je bent zelf verantwoordelijk om op tijd te komen voordat de geldigheid van je uitslag verloopt. Plan daarom goed je test moment en aankomsttijd op het festival in. Houd er ook rekening mee dat het bij de entree om de testuitslag te scannen wat langer kan duren dan normaal tijdens piekuren.

+
Wanneer krijg ik de uitslag?

Via testen voor toegang (www.testenvoortoegang.nl) kan jij je test inplannen. Op dit moment geven zij aan na één uur je test resultaat te delen. Soms kan het wat langer duren. Let dus op: dit kan veranderen afhankelijk van de drukte dus hou de website in de gaten. Dit is tevens een externe organisatie en wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitslag van jouw test. Indien je geen bericht van hen ontvangt of problemen hebt met je uitslag, neem dan contact op met de CoronaCheck helpdesk via helpdesk@coronacheck.nl of via 088-7770809 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur).

+
Wat verandert er bij de entree van het festival?

Bij het betreden van het festivalterrein zal eerst jouw test uitslag via de Corona Check app worden gescand aan de hand van de QR-code. Heb je geen smartphone, dan kan je ook van tevoren jouw QR-code uitprinten. Hierbij wordt ook je ID gecontroleerd. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs bij je draagt en deze bij de hand hebt. Tot die tijd vragen we je ook om een mondkapje te dragen. Zodra jij een negatief testresultaat hebt laten zien mag je jouw mondkapje afdoen en doorlopen naar de ticketscan en visitatie. Vanaf dat moment gelden er op het evenemententerrein geen coronamaatregelen/-beperkingen.

+
Moet ik betalen voor de test?

Nee, testen voor toegang is op dit moment gratis.

+
Als ik gevaccineerd bent, moet ik me dan ook nog laten testen?

Op dit moment geeft de Rijksoverheid aan dat een volledig vaccinatiepaspoort ook toegang geeft tot een festival per 23 juni. Je volledige vaccinatie dient dan ook in de CoranaCheck app verwerkt te worden zodat we je jouw QR-code aan de entree kunnen scannen. Voor meer informatie, kijk op www.coronacheck.nl.

+
Do I need to get tested to get access to the festival?

Yes, it’s obligated by the Dutch government that you get tested at a Testing for Entry test location before visiting a festival. Only a negative test result or vaccination passport will give you access to the festival.

+
Can I get tested at the festival site?

No. We don’t have a testing location at the festival site.

+
Can I show a negative test result from a different organization?

No. Only results from tests scheduled through Testing for Entry will be accepted for entry. Go to www.testenvoortoegang.nl to schedule your appointment.

+
I don’t have a smartphone, how can I show the QR code with test result at the entrance?

You will receive the test result per email. You can print your QR-code and bring it to the festival to get scanned.

+
Does my ticket need to be personalized?

No.

+
I’m coming from abroad, can I get tested as well?

Yes, if you’re from abroud you can also plan your test at www.testenvoortoegang.nl

+
What if there are (travel)restrictions in my country which prevent me from coming to the event? Am I entitled to a refund?

If anything changes regarding travel restrictions which prevent you from coming to the festival, please send us an email with all information. In that case we’ll look for a fitting solution and see if a refund is possible

+
What if I test positive prior to the festival?

If you’re tested positive prior to the event, please send us an e-mail with a copy of your test result. You can either choose to request a refund or sell your ticket on Ticketswap.

+
What if my friend tests positive but I don’t? Can I get a refund?

No. If your result is negative, you can’t ask for a refund. If you don’t want to go without your friend, it’s best to sell your ticket on Ticketswap.

+
I have to go in quarantine because I came in touch with someone who tested positive for COVID-19. What now?

We can’t offer you a refund. In that case it’s best to sell your ticket through Ticketswap.

+
Can I sell my ticket on Ticketswap if I test positive?

Yes, that’s possible.

+
How does testing for access work?

We ask all our visitors to take a test at a maximum of 40 hours in advance to show you don’t have COVID-19. You can make an appointment yourself via Testing for Entry at www.testenvoortoegang.nl. When you receive your result, you can create a QR-code within the Corona Check app which will be scanned at the entrance of the festival.

+
I don’t want to get tested. What to do now?

We follow the guidelines that are set by the government to organize the festival as safely as possible. If you decide not to get tested before the event, you will not be able to access the festival. We don’t offer a refund for the payment you’ve made for your ticket. You can sell your ticket on Ticketswap.

+
Do I have to wear a face mask?

Until you are at the festival site, we ask you to follow all guidelines from our government. We ask all our visitors to wear a face mask when using our shuttle service and until your test result is scanned at the entrance. Once your negative test result is scanned, you can take it off.

+
Do I need to keep 1.5 meters distance from other people?

Until your negative test result is scanned, we still would like to ask you to keep your distance from other visitors. Once you’re through the gates, it’s no longer needed to keep distance.

+
What happens with my test data?

Your test data will not be saved by our organization in any way possible. You will remain in control of your test data.

+
Who is liable in the event of an infection during the festival?

Visiting the festival is at visitors’ own risk.

+
When can I make an appointment to get tested?

Testing appointments can be scheduled from two weeks prior to the festival.

+
How long in advance do I need to get tested?

Your test result is valid for a maximum of 40 hours from the moment you get tested. Please keep this in mind for the time you expect to arrive at the festival. Below you can find a time schedule that shows you until what time you can enter the festival based on the day and time you were tested.

+
What if I arrive too late and the 40-hour time span has passed which makes my test result invalid?

When you arrive past the 40-hour result limit, your test result will be invalid and access to the festival will be denied. You’re responsible yourself to come on time before the time limit of your test result ends. So plan your time of testing and arrival at the festival carefully. Please keep in mind that it can be busy at the entrance during peak hours.

+
When will I receive the result of my test?

At Testing for Entry via www.testenvoortoegang.nl you can schedule your testing appointment. At this point, they say you will receive your result after one hour. Please note: this can change, depending on how busy it is, so please keep an eye on the website if this changes. Also please be aware this is an external organization, and we are not responsible for the test results. If you don’t receive your result or have any other problems, please contact their customer service at helpdesk@coronacheck.nl or via 088-7770809 (Monday till Sunday 08:00 - 20:00).

+
What can I expect at the entrance of the festival?

Upon entering the festival site, your test result will be scanned via the QR-code in the Corona Check app. If you don’t have a smartphone, make sure your QR-code is printed out. At the same time we will do an ID check so make sure you have a valid ID with you. Until this time, we’ll also ask you to wear a face mask. Once you’ve showed your negative test result, you can take the face mask off and continue to ticket scan and visitation. From that moment on, there will be no additional COVID measurements.

+
Do I need to pay for a test myself?

No, testing for access is free at this point.

+
Do I need to get tested when I am already vaccinated?

At this point, the Dutch government has announced that a full vaccination passport will give you access to a festival as well per June 23rd. If you’re fully vaccinated, you still need to download the CoranaCheck app to create a QR-code which can be scanned at the entrance. For more up to date information, check www.coronacheck.nl.