Over ons

By the Creek is een festival waar je niet hoeft te kiezen.
Een weekend met muziek net zo divers als de omgeving.
Van hiphop tot techno,
van zand tot beton.

We programmeren talent in de volle breedte.
En laten kwaliteit de boventoon voeren.

De top van de Nederlandse urban betovert het publiek.
House-tunes vullen iedere centimeter van het strand.
Trance-hits volgen elkaar in hoog tempo op.
En het viaduct transformeert tot de meest imposante techno-stage het land.
Hier kun je hard dansen en zacht landen.

Ontdek nieuwe genres,
en ervaar bekende artiesten opnieuw. 
 
Keuzestress was nog nooit zo relaxed.
Mis niks, beleef alles.

By the Creek.

Basis

Basis

BASIS is een club in hartje Utrecht waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; geen glamour en poespas, maar industrieel en laagdrempelig. Dus terug naar de BASIS. Een club waar house (in de breedste zin van het woord) de 'basis' is. nu disco, deep/tech/uk house en techno passeren elke avond de revue. BASIS transformeert ons viaduct tot een ware club met de hardste, rauwe techno.

Nachtcollege

Nachtcollege

Wat in november 2012 begon als wekelijks studentenfeest in Barkode in Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste techno & house feesten van Nederland. Nachtcollege brengt de beste internationale techno en house artiesten en de vetste licht, laser en visuals shows naar de dikste clubs in Nederland.

Zeezout

Zeezout

“Making friends dance!” Dat is waar ZeeZout de beste in is. ZeeZout ontvangt al jaren vele house en trance legendes en unieke artiesten. Hiermee bouwen ze aan een uitstekend repertoire dat ze meenemen naar By the Creek. Expect to be surprised. Expect to have fun. Expect to dance.

Wasserette

Wasserette

Het is allemaal begonnen in Amsterdam, waar Wasserette de stad maandelijks in het sop zet. Hoe het er precies aan toe gaat in de Wasserette? VIES, al klinkt dat heel tegenstrijdig. Op By the Creek zorgen ze voor een stage vol gekkigheid, de hoogste temperaturen en de meest sicke live acts.